slogan

Contact

Contactgegevens

Wij verzoeken u bij voorkeur om uw vragen en correspondentie onder vermelding van uw contractnummer per e-mail te richten aan: info@arenda.nl.

 

Schriftelijke correspondentie kunt u sturen naar:

 

Arenda B.V.
T.a.v. Arenda Desk
Postbus 4206
5604 EE Eindhoven

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 0182 – 301116.  Houdt u a.u.b. uw contractnummer bij de hand.

 

Interne klachtenprocedure Arenda

Vindt u dat wij een fout hebben gemaakt of dat wij u niet goed hebben geholpen? Laat het ons weten en we zullen de klacht voor u zorgvuldig onderzoeken.

Als u kiest voor toezending van uw klacht via post of e-mail, dan kunt uw correspondentie versturen aan Arenda via de hierboven genoemde contactgegevens.

 

U krijgt van ons een eerlijk en compleet antwoord. Als u het niet eens bent met ons antwoord, kunt u uw klacht voorleggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (zie https://www.kifid.nl). Pas wanneer u de interne klachtenprocedure van Arenda helemaal heeft doorlopen, kan het Kifid uw klacht in behandeling nemen.

 

Registraties

Arenda B.V. is in geschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30097338 met vestigingsadres Schimmelt 48, 5611 ZX Eindhoven. Arenda is geregistreerd bij de AFM als aangesloten instelling via Arenda Holding B.V. Het vergunningnr. van Arenda Holding B.V. is 12009360.